Degustační příručka je prodlouženou rukou milovníků vína i profesionálních degustátorů. Představuje široké spektrum smyslových vjemů s nimiž se při degustacích a hodnocení vína mohou setkat. Pečlivě zpracované kapitoly jsou věnované vzhledu vína, jeho chuti a vůni, ale také perlení, viskozitě a celé řadě dalších smyslových charakteristik. Knihu provází pomocné ilustrace a názorné infografiky. Třetí přepracované vydání rozšířil přední český sommeliér Ivo Dvořák o podávání vína a jeho snoubení s... Celý popis
Koupit za 215 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Degustační příručka aneb jak přijít vínu na jméno - Jan Stávek, Ivo Dvořák
Doprava:
24 Kč
Skladem
215 Kč
Koupit za 215 Kč
Degustační příručka aneb jak přijít vínu na jméno, 3. vydání - Jan Stávek
Doprava:
25 Kč
Skladem
209 Kč
Koupit za 209 Kč
Degustační příručka aneb jak přijít vínu na jméno - Dvořák Ivo Stávek Jan
Doprava:
69 Kč
Skladem
240 Kč
Koupit za 240 Kč
Degustační příručka aneb jak přijít vínu na jméno - Ivo Dvořák, Jan Stávek
Doprava:
49 Kč
239 Kč
Koupit za 239 Kč
Degustační příručka aneb Jak přijít vínu na jméno
Doprava:
99 Kč
Skladem
239 Kč
Koupit za 239 Kč
Popis
Degustační příručka je prodlouženou rukou milovníků vína i profesionálních degustátorů. Představuje široké spektrum smyslových vjemů s nimiž se při degustacích a hodnocení vína mohou setkat. Pečlivě zpracované kapitoly jsou věnované vzhledu vína, jeho chuti a vůni, ale také perlení, viskozitě a celé řadě dalších smyslových charakteristik. Knihu provází pomocné ilustrace a názorné infografiky.
Třetí přepracované vydání rozšířil přední český sommeliér Ivo Dvořák o podávání vína a jeho snoubení s pokrmy.
Co v příručce najdete?
Obsáhlý výčet smyslových charakteristik vín a jejich definice.
Návod, jak víno podávat.
Základy snoubení vína a pokrmů.
Názorné infografiky pomahájící v orientaci a pochopení obsahu.
Slovník pojmů v angličtině, němčině, španělštině a francouzštině.
Publikace je v českém jazyce.
Třetí přepracované vydání rozšířil přední český sommeliér Ivo Dvořák o podávání vína a jeho snoubení s pokrmy.
Co v příručce najdete?
Obsáhlý výčet smyslových charakteristik vín a jejich definice.
Návod, jak víno podávat.
Základy snoubení vína a pokrmů.
Názorné infografiky pomahájící v orientaci a pochopení obsahu.
Slovník pojmů v angličtině, němčině, španělštině a francouzštině.
Publikace je v českém jazyce.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2021 |
Nakladatelství | Jan Stávek |
Autor | Jan Stávek |
Počet stran | 176 |
Výrobce | Jan Stávek |
Vazba | brožovaná |
Jazyk | české |
Váha | 228 gramů |
ISBN | 978-80-270-8639-9 |